Retouren

We hanteren een retourtermijn van 14 werkdagen, binnen deze termijn heeft u de gelegenheid om artikelen te retourneren of terug te brengen in onze winkel. We vragen u de factuur toe te voegen bij de retourzending.

Retourvoorwaarden

> Retourneren binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling.
> De artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd te zijn voorzien van aangehechte kaartjes.
> Kleding die zijn ontdaan van kaartjes nemen wij niet retour.
> Bij retournering zijn de verzendkosten voor rekening van de klant, wij adviseren het verzendbewijs te bewaren tot wij alles voor u hebben afgehandeld.
> Bij retournering verzoeken wij u gebruik te maken van de originele verpakking/verzenddoos en u kunt een retour aanmeldformulier terugvinden in uw account.
> U kunt het pakket per post verzenden en uw factuur toevoegen. 

Stuur uw pakket naar:
Quindici damesmode
Hoofdstraat 110
3901 AX Veenendaal

Afgiftebewijs goed bewaren

Zorg dat het pakket goed bij ons aankomt. Breng het pakket naar een PostNL punt, hier krijgt u een bewijs van verzending. Bewaar deze goed. Dit is een bewijs van inlevering, we adviseren dit pas weg te gooien na terugbetaling van de retourgoederen. 

U kunt natuurlijk uw artikelen ook terugbrengen in de winkel voorzien van het ingevulde retourformulier die bijgevoegd bij uw bestelling zat. 

Terugbetaling

Terugbetaling gebeurt door middel van een bankoverschrijving op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald is. Is een gedeelte geretourneerd dan storten wij het resterende bedrag terug.

Ruilen

Ruilen is via de Webshop niet mogelijk. U kunt dan de artikelen retourneren en opnieuw een bestelling plaatsen. 

TOP